Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

„Голямото преследване“ е игра, в която са необходими знания, бързина и смелост. Тази вечер в надпреварата влизат:

Иванка Иванова на 33 години от Панагюрище. Оптик по професия, тя се занимава с частен бизнес от три 3 години насам. Има двама сина, с които се гордее. В личен аспект Иванка иска да се научи да плува, да язди кон и да кара ски. В играта влиза с амбицията да спечели 10 000 лв, за да може да отиде до Япония и Индия, където да опита местната храна.

Двама от победителите в „Голямото преследване“ Боян Каменов и Яна Михайлова: Не подозирахме, че знаем толкова много

Неделчо Колев на 34 години. Роден е във Варна, но израства в  Карнобат. Завършва английска гимназия в Бургас. Споделя, че всяка следваща работа, която започва е в коренно различна сфера от предишната. В момента е банкер. В свободното си време играе футбол на малки вратички. Участва в „Голямото преследване“ с цел да  спечели 5000 лв, които му трябват за ремонт на кухня.

Красимир Димитров на 65 години от Благоевград. По професия е инженер, като завършва специалност „Ядрена енергетика“. Работи като инспектор по техническия надзор. Най-добре си отпочива с туристически преходи. Иска да спечели 5000 лв, за да направи в къщата си соларни панели.

С нови епизоди и нов Преследвач започва вторият сезон на „Голямото преследване“ тази вечер по NOVA

Георги Георгиев на 38 години от Кюстендил. Завършва в специалност „География“, с професионално направление хидроекология. В момента работи и като спортен редактор в интернет сайт. В „Голямото преследване“ идва с очакване да спечели 6000 лв, които да използва за туризъм. Георги мечтае да изкачи всички планински върхове-първенци в България и да разкаже за това.

Срещу кого от Преследвачите се изправят участниците този вторник, кой ще стигне до финала и каква ще бъде развръзката накрая, гледайте в предаването „Голямото преследване“ тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ – от 6 февруари всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.