Гледайте тв играта от 18.00 ч. по NOVA

Различните професионални направления на участниците в „Голямото преследване“ им дават сбор от компетенции и възможност да си тръгнат като победители. Дали ще стане така днес? Разберете повече за опита и личните истории на играчите:

Симеон Димитров на 29 години от Варна, живее в София. Възпитаник е на Икономическия университет във Варна. В момента работи като IT специалист в държавната администрация. Участвал е в турнири на Световната федеращия по шахмат, но не е изиграл достатъчно на брой партии, за да получи игралния коефициент ЕЛО. В „Голямото преследване“ идва, за да спечели пари за нов лек автомобил.

Бизнесдама, банкер, инспектор по технически надзор и спортен редактор в бягство от Преследвача

Генади Иванов на 38 години от Никопол, живее в София. Завършва специалност „Мениджмънт по туризъм“. В момента се занимава с предприемачество. Споделя, че винаги играе на максимум и в повечето пъти успява, защото е подготвен в много области. Обича да оказва подкрепа на деца, които имат нужда от помощ. Затова участва в различни благотворителни кампании. В „Голямото преследване“ иска да спечели 10 000 лв, с които да заведе сина си на пътешествие до Сейшелите.

Ненчо Дончев на 34 години, роден е в Русе, но живее в София. Работи като счетоводител в голяма международна фирма. В свободното си време обича да играе тенис на маса или да танцува. В играта се надява да се състезава срещу Мъдрецът или Черният Рицар. Сумата, в която се прицелва играчът е 8000 лв. С тях би отишъл на екскурзия до Латинска Америка.

Двама от победителите в „Голямото преследване“ Боян Каменов и Яна Михайлова: Не подозирахме, че знаем толкова много

Добринка Младенова на 35 години от Варна. Добринка е домакиня, но това не й пречи да е активна и от вкъщи. От шест години се занимава с консултантски услуги. Понякога работи върху трудни проекти, но винаги успява да се справи. Омъжена е и има дъщеря на 6 години. Изморена от готвене, чистене и грижи около дъщеря й, Добринка решава да се разнообрази. Затова и се записва за участие в „Голямото преследване“. Иска да се изправи срещу Професорът. Ако спечели награда, ще посети Виена в компанията на семейството си.

Срещу кого от Преследвачите се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква е развръзката накрая, гледайте в предаването „Голямото преследване“ тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ – от 6 февруари всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.