Гледайте тв играта от 18.00 ч. по NOVA

Те носят багаж  от своите знания и пристигат в играта „Голямото преследване“. Те са новите участници:

Боян Наумов на 34 годиnи от Варна. Завършва бакалавър „Корабоводене“ във Висшето военноморско училище. По професия е капитан далечно плаване. От 7 години е във връзка с настоящата му приятелка и вече са сгодени. Боян иска да спечели от играта 10 000 лв, които са му необходими за предстоящата сватба.

Инженер, счетоводител, мениджър и писател се изправят зад банката на „Голямото преследване“

Красен Киров на 33 години от Варна. Завършва „Маркетинг“ във Варна и е магистър по „Мениджмънт“. Занимава се професионално с продажби, управление на продажби и обучение на търговски екипи. Помага на българския бизнес да бъде по-успешен. Владее английски и испански език. Почитател е на рок и метъл музика. Любимата му група е „Металика“. Също така, Красен обича пътешествията и е обиколил половин Европа. Иска да спечели около 10 000 лв, които би инвестирал в бизнеса си. Част от тях ще използва и за пътуване с половинката си.

Шофьор, дизайнер, PR специалист и търговец кроят план за бягство от Преследвача

Ивелин Инджов на 53 години, роден в Русе, живее в Пловдив. Участникът има богат професионален опит. В продължение на две години е бил учител по българска и руска филология, както и по изобразително изкуство. След това отива в армията и над 20 години е главен сержант на БА, като отговаря за почти 15 000 сержанти. Ходил е на мисии в НАТО – Косово 2002, Афганистан 2012, 2014 и 2015 година. В момента работи като офис мениджър на голяма английска IT фирма, която има офис в Пловдив. От играта „Голямото преследване“ Ивелин иска да спечели между 8000 лв и 10 000 лв.

Мариела Каменова на 31 години от Пловдив.  Завършва бакалавърска степен  „Английска филология“ и магистратура – „Информационни технологии“. Работи като специалист поддръжка в кол център – отговаря за техническата поддръжка на сайтове за американския и австралийския пазар. Мариела обича да гледа футболни мачове. Пробвала е да играе покер, а в момента посещава турнири по табла.

Срещу кого от Преследвачите се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.