Певицата споделя емоциите си от победата си в последния лайв на популярното предаване за имитации

Християна Лоизу е изключителна певица, печелила музикални формати, класирала се е на призова позиция в „Маскирания певец“, а сега също се нарежда сред най-добрите имитатори в „Като две капки вода“. Последният й образ на Софи Маринова преди дни й донесе голямата победа и то докато е бременна в шестия месец. Християна Лоизу е гост на предаването „Събуди се“, където споделя емоциите си от участието в хитовото предаване по NOVA. Тя разказва, че се чувства добре в „Капките“. Гледа позитивно, но има моменти, в които много се уморява, особено когато я гримират, слагат й маска или чака дълго време на високи токчета. Когато е приела поканата за участие не е знаела, че е бременна. След като е разбрала, е говорила с продуцентите, получила е разрешение от лекарите си и се е включила в предизвикателството. Искала е да пее, бебето й да слуша музика и всички да са щастливи. Получава подкрепа и от мъжа до себе си, който е до нея на всеки лайв от предаването.

„В момента фокусът ми е в предаването. Не мога да се концентрирам в приготовленията за бебето, но след като формата приключи, заедно със семейството ми ще изберем някои подходящи неща за бебето. Все още не знаем пола, тъй като искаме да изненадаме цялото семейство. Ще направим малко парти в Кипър, където ще им съобщим. Преди време като бях дете си спомням за големи сватби, с много хора и големи организации… Нямам намерение да правя голяма сватба, но ще е след като родя“, разказва Лоизу.

Владо Михайлов с мисия да вълнува и зарежда хората с позитивизъм

Християна и приятелят й предпочитат да не са под светлините на прожекторите и се опитват да запазят личния си живот далеч от медиите. Важното за нея е, че гледат в една посока. Искат да създадат семейство и бебето им е много желано.

Кой образ и е бил най-труден до момента в шоуто за имитации?

„Най-труден ми бе образа на Ъшър, защото трябваше да подготвя и танци. Текстът е сложен, а песента е бърза, на сложен тембър. Беше ми трудно да го подготвя за по-малко от седмица. Пролича си може би, че не беше моето, но няма как да сме добри във всичко. Това са предизвикателства, през които минаваме всички в предаването. По-трудно е от всичко, което съм правила до момента. В „Маскираният певец“ си скрит под костюм и маска. Там е по-лесно да се превъплътиш в образ. Тук трябва да имитираш не само глас, но и поведение. Имитираш големи звезди, а това е отговорност, защото искаш да го представиш в най-добрата му светлина, а не да го направиш пародия“, признава изпълнителката.

Лошото ченге в журито на „Капките“ Фънки: Аз просто съм реалист и казвам истината

„Не сме имали комуникация със Софи Маринова, но много харесвам нейния звънлив глас. Беше удоволствие за мен да се подготвя за тази песен и се радвам, че се получи. Чувствам се по-комфортно в бавните песни , а тази песен беше най-близка до мен“, разкрива какво е усещането да се превъплъти в ромския славей, да изпълни нейна песен и да спечели лайва на „Като две капки вода“.

След приключване на предаването, Християна планира да се отдаде на почивка в родния Кипър. Ще се върне отново в страната ни и към пеенето, когато се почувства готова за това.

Следете Facebook страницата, официалните профили на „Като две капки вода“ в Instagram и TikTok, както и сайта на NOVA за повече информация за официалния старт на сезон 12.