Риалити звездата споделя за емоциите, които изпитва в шоуто за имитации и за образите, които оказват влияние върху нея

Риалити звездата Джулиана Гани е гост в рубриката на Елизабет Методиева „Извън образ“, специално за „На кафе“, където разказва, че в началото на предаването не се е чувствала добре в кожата си. След като влиза в обувките на два-три мъжки образа, е свикнала да се приема с различна външност. Вече може да си позволи да излезе без грим, в спортен аутфит и дори без токчета. „Капките“ в това отношение много ме промениха, защото свикнах да се гледам по всякакъв начин“, признава участничката.

Как се справя със суетата си?

„Благодарение на „Като две капки вода“ много потиснах суетата си. Представете си какъв шок е за кифла като мен да се гледа в огледалото с брада, мустаци, гола глава и със стойката на мъж. Вече го приемам като майтап. Първият ми мъжки образ бе култов – Мерилин Менсън. Труден и специфичен образ, за който имах много репетиции. Образът сам по себе си ме кефи, но когато се видях в огледалото, щях да припадна“, разказва пред репортера Джулиана.

Владо Михайлов с мисия да вълнува и зарежда хората с позитивизъм

„Най-трудният ми образ е този, който не успях да направя и това бе Рики Мартин. Вживях се в него и предобрих латино енергията му. На сцената сякаш не бях себе си. Не знаех, че мога да пея изобщо, преди да вляза в „Като две капки вода“. Осъзнах, че във формата, за каквото и да кажа „не мога“ – това няма значение. Всеки понеделник образът ме чака и не може да не се справиш. Започваш, работиш много и все нещо ще се получи. Това е формат, в който трябва да забавляваме хората. Във всеки образ влагам много старание и любов“, споделя настройката си тя.

„Оценката на журито в „Като две капки вода“ е много важна, но по-важна е оценката на публиката. Когато съм на улицата, хората ми се радват, спират или дори самите те ме имитират. След образа на Мила Роберт всички откачиха и непознати около мен пееха въпросната песен. Радвам се, че успях да докосна хората. Веднъж отидох в оптика да си купя очила и то на следващия ден след лайв. Момчето, което ме обслужваше се усмихваше и не спираше да ме гледа втренчено. Питах го за съвет и той каза, че си ме представя като Тони Дачева. Синът ми Кай ме познава по гласа и пее много с мен. Явно има музикално влечение и дарба от малък, усеща музиката и се опитва да имитира всички, не само мен. По-големият ми син Давид се пада да е при мен когато уча образите и в началото само слуша и му е интересно. По-късно започва да пее песента, която е слушал цял ден. Попива като гъба“, разкрива инфлуенсърката.

Християна Лоизу: В „Като две капки вода“ е трудно, защото имитираш не само глас, но и поведение

След два брака зад гърба си, Джулиана Гани споделя, че не мисли за сватба. От началото на участието си в хитовото шоу тя е свалила цели 5 кг., но се чувства в перфектна форма. Преди старта на „Като две капки вода“ заедно с половинката й Теодор са били на почивка в Кения. Впечатлена е от закуската на традиционните масаи, които започват деня с микс от литър кравешка кръв  и литър прясно мляко. Закуската е перфектна за здрава имунна система и за голямо либидо при мъжете.

Коя е Джулиана Гани извън образ?

„Винаги съм била истинска и пряма. Никога не съм прикривала коя съм. Ако избухвам, то е много. Ако обичам, обичам – много. Ако се смея, то съм с 24 карата усмивка“, категорична е Гани.

Следете Facebook страницата, официалните профили на „Като две капки вода“ в Instagram и TikTok, както и сайта на NOVA за повече информация за официалния старт на сезон 12.