Финалистите в “Един за друг” 5 в подкаста “Един без друг” разкриват на какво се дължи тяхната загуба

Финалистите в “Един за друг” 5 Йордан и Елизабет са гости в подкаста “Един без друг” с водещата Денислава Велкова. Юристите останаха на трето място, въпреки че водиха през по-голямата част от финалното изпитание. На какво се дължи обаче тяхната загуба?

В подкаста “Един без друг” Елизабет и Йордан споделиха дали правилната двойка е спечелила финала на “Един за Друг”. Двойката юристи бяха категорични, че са си прекарали страхотно в “Един за друг”, но посочиха и с кои от двойките не са се разбирали.

Венци от “Един за друг”: Мечтата ми е да изхарча парите сам

Бети разкри, че изолацията ѝ е била много трудна и е искала да си тръгне. Йордан също сподели, че трудно се е вписал сред хората във вилата и трудно са се адаптирали. Данчо стана вайръл с отказа си в “Един за друг” да прави комплименти на Елизабет. Променило ли се е това след предаването, разкриват те в новия епизод на подкаста.

Бети сподели, че баща ѝ, който тя губи, е една от причините да влязат в “Един за друг”. През сълзи тя отправи своето послание към него. Двойката разказа подробности за това през какви други трудности са преминали.

Победителите в „Един за друг“ Михаела и Венци: Всички двойки заслужаваха да спечелят

Ще успее ли устатия Йордан да спре да говори за повече от минута? Как се запознават те заради фотосесия? Как успяха от тотални аутсайдери в класирането да стигнат до финала?

Кастингът за сезон 6 на “Един за друг” вече е отворен. Всички желаещи двойки могат да се запишат на nova.bg/casting

Всичко за „Един за друг“ може да следите в официалните профили на предаването във FacebookInstagram и TikTok, както и на сайта на предаването.