ПРОМЯНАТА Е В ЗДРАВИТЕ ДЕЦА

Има ли комплексно решение на един от най-сериозните и бързоразвиващи се проблеми на децата в България – наднорменото тегло и затлъстяването? Братята Влади и Боби са самураите на 21-ви век и вярват, че децата могат да растат здрави и пълноценни, когато съчетаят добрата физическа форма с увереност и дисциплина, както и с формиране на правилни навици и ценности. По образование са икономисти, но най-голямата им страст си остава бразилското Джу Джицу – уникално бойно изкуство и спорт, събрал в себе си не само духа на традициите, но и носител на новото, модерното и иновативното.

Преди да се отдаде напълно на спорта и своите малки и големи ученици, Боби преминава през финансовите отдели на различни фирми и организации, което му помага да разбере още по-добре, че най-успешен и удовлетворен от себе си човек може да бъде когато твори, създава и го споделя с другите. Това е най-ценният урок и според Влади, който все още е деен и в сферата на финансите. След дългото си пребиваване в чужбина той счита, че освен образованието другото най-ценно нещо, което е взел със себе си, е любовта към Джу Джицу.

ИДЕЯ

Бъдещето е в ръцете на здравите деца. Те ще станат здрави възрастни, които на свой ред ще имат здрави деца. Проектът Twisted Kids е цялостна програма не само за слаби, а за "здрави деца", които са физически активни, хранят се здравословно и живеят в среда, която ги подкрепя и мотивира да растат пълноценни и да взимат правилни решения за живота си. Ето защо Twisted Kids предлага уникален комплексен подход от тренировки, хранене и активна работа с обкръжаваща среда на детето за устойчиви резултати. И понеже Влади и Боби виждат изключителния положителен ефект върху техния живот, мечтаят да донесат тази промяна в живота на хиляди други български деца и семейства.

Следете развитието на програмата Twisted Kids на Спортен клуб “Twisted Jiu Jitsu” във Facebook.