Шест организации достигнаха до финалния етап на юбилейното десето издание на ПРОМЯНАТА – най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп в партньорство с фондация Reach for Change България. Тазгодишният формат на конкурса празнува постиженията на общността и е посветен на социалните предприемачи, получили подкрепа от програмата от 2014 г. досега. Те са:

ГЕРОИТЕ НА ПРОМЯНАТА 2023/2024

 

 

След предизвикателен процес на селекция, шестимата финалисти стават част от „Програмата за растеж“ на конкурса, която цели увеличаване на социалния ефект от работата им. Тя включва интензивна менторска подкрепа, консултации от експерти, възможност за работа в мрежа, както и популяризиране на дейността на социалните предприемачи в каналите на Нова Броудкастинг Груп в периода септември – ноември.

 

В началото на декември ще се проведе финалният етап на селекция – представяне на предприемачите пред детско и възрастно жури, което ще определи тримата финалисти в юбилейното издание – големият победител ще получи финансова подкрепа в размер на 50 000 лв. нецелеви грант и двамата подгласници, които ще могат да се възползват от рекламен пакет на стойност 30 000 лв. в каналите на Нова Броудкастинг Груп и подкрепа в изготвянето на концепция на рекламните форми.