СТАНИ ЧАСТ ОТ ПРОМЯНАТА! ГЛАСУВАЙ ЗА СВОЯ ГЕРОЙ НА ПРОМЯНАТА!

 

Финалистите в най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп в партньорство с Reach for Change България ПРОМЯНАТА имат нужда от вашата подкрепа! Кой от тях отговаря в най-голяма степен на следното описание?:

  • • Героят на ПРОМЯНАТА ще подобри живота на децата и младежите в България.
  • • Героят на ПРОМЯНАТА има смела визия, нови идеи и изпитан метод как да го направи.
  • • Героят на ПРОМЯНАТА вижда възможности там, където другите виждат препятствия.

 

Можете да гласувате за един от петимата финалисти в ПРОМЯНАТА до 2-ри декември.

 

Гласувай! 

 

И петимата финалисти ще получат финансиране от ПРОМЯНАТА, но тримата събрали най-много гласове от публиката, ще се борят за голямата награда от 30 000 лв. На 7 декември те ще бъдат поканени на среща с Жури, което включва представители на Нова Броудкастинг Груп и фондация Reach for Change. В допълнение, тримата кандидати ще представят проектите си и пред Детско жури. Двете журита ще вземат окончателно решение кой ще стане големият победител в конкурса ПРОМЯНАТА.

 

Победителят ще получи безвъзмездно финансиране в размер на 30 000 лв., а останалите четирима финалисти - по 10 000 лв. Допълнително и петимата финалисти стават част от Акселератора на ПРОМЯНАТА за период от шест месеца, в рамките на който ще получат обучения, консултации от бизнес ментори, достъп до международната мрежа от социални предприемачи, подпомагани от Reach for Change. Всички финалисти ще получат и рекламна кампания на стойност 30 000 лв. в телевизионните канали на Нова Броудкастинг Груп.

 

По-подробна информация за правилата на конкурса и за досегашните етапи на селекция можете да намерите тук.