Вече шест години мисията на ПРОМЯНАТА е да осигури по-сигурно и щастливо бъдеще на българските деца. Дадохме шанс на 26 социални предприемачи да развият своите идеи, а те от своя страна помогнаха на над 200 000 деца и младежи – да са здрави, да се развиват от най-ранна възраст, да имат по-качествено образование, да получат равен старт в живота.

През 2020 година, в условията на глобална пандемия, Нова Броудкастинг Груп и Reach for Change България стартират специално издание на конкурса ПРОМЯНАТА в подкрепа на най-уязвимите – децата и младежите, които са най-тежко засегнати от кризата. Вярваме, че в условия на криза, e важно да действаме заедно и към каузата се присъединяват партньори – ING, Аурубис България, NN България.

 

 

Избрахме пет утвърдени неправителствени организации, които от години са до децата и техните семейства – познават проблемите им и имат доказани решения. Това са: “Амалипе”, “Бъдеще за децата”, “Национална мрежа на здравните медиатори”, “Подарете книга” и “Първи юни”.

Предоставихме им безвъзмездно финансиране, за да помогнат на децата и младежите, най-тежко пострадали от кризата. С консултации, обучения и финансова подкрепа им помагаме да заздравят организациите си и да постигнат стабилност в дългосрочен план.