ПРИКЛЮЧИ ОНЛАЙН ГЛАСУВАНЕТО ЗА ГЕРОЙ НА ПРОМЯНАТА 2021

 

На 7 декември тримата финалисти, получили най-много гласове от публиката, ще бъдат поканени на среща с Жури, което включва представители на Нова Броудкастинг Груп и фондация Reach for Change. В допълнение, тримата кандидати ще представят проектите си и пред Детско жури. Двете журита ще вземат окончателно решение кой ще стане големият победител за 2021 г. в конкурса ПРОМЯНАТА.

Големият победител ще бъде обявен в същия ден с официално награждаване от представители на Нова Броудкастинг Груп и фондация Reach for Change.

Победителят ще получи безвъзмездно финансиране в размер на 30 000 лв., а останалите четирима финалисти - по 10 000 лв. Допълнително и петимата финалисти стават част от Акселератора на ПРОМЯНАТА за период от шест месеца, в рамките на който ще получат обучения, консултации от бизнес ментори, достъп до международната мрежа от социални предприемачи, подпомагани от Reach for Change. Всички финалисти ще получат и рекламна кампания на стойност 30 000 лв. в телевизионните канали на Нова Броудкастинг Груп.

По-подробна информация за правилата на конкурса и за досегашните етапи на селекция можете да намерите тук.