"Принцесата на Холивуд" Меган Маркъл на 40 години

04 август 2021 06:58

Снимки: Getty Images, Instagram

Съпругата на принц Хари Меган Маркъл става на 40 години. Маркъл е ангажирала организатора на партита на телевизионната звезда Опра Уинфри да подготви празненството за рождения й ден. Колин Кауи организира партито, което ще се състои в семейното жилище в Санта Барбара, Калифорния. Фамилията живее там, след преместването си в САЩ миналата година.

Меган искала скромно парти, съобщават световните медии. Поканени са около 65 души, най-близки приятели и членове на семейството, каза информиран източник пред британския "Мирър". Принц Хари бил поръчал торта за съпругата си от местна сладкарница.

През 2018 г. двамата с Хари сключиха брак. През май 2019 г. се роди и първото им дете Арчи, а тази година на бял свят се появи и дъщеря им Лилибет Даяна. 2020-а за семейството пък бе белязана от решението им да се откажат от кралските си задължения и титли. Те предпочетоха да се отдадат на обикновен живот, в който нямат задължения към британската корона и могат да се издържат сами. След началото на пандемията двойката се отдаде на благотворителност.

Принц Хари ще разкаже живота си в два тома (ВИДЕО)

Меган Маркъл ще празнува 40-ия си рожден ден в приятелски кръг

Интервюто на Опра Уинфри с Хари и Меган с номинация за награда "Еми"

Опра Уинфри и принц Хари правят телевизионна поредица за психичното здраве

Меган Маркъл представи детската си книжка в националното радио (ВИДЕО)