Още големи имена на плажа в Бургас!

След Moby, Skunk Anansie и Deftones са двете нови имена от голямата световна музикална сцена, които потвърдиха участието си Spirit of Burgas тази година.

Англичаните от Skunk Anansie, чието звучене разби представите за рок при появата им в средата на `90-те години, ще се появят на главната сцена на фестивала във вечерта на 13 август, събота.

Атрактивната Skin ще излезе заедно с Cass, Ace и Mark Richardson пред публиката на Централния плаж в Бургас в 21.00 ч. в съботната вечер за двучасово участие.

Появата им ще се случи непосредствено преди излизането на Moby на същата сцена.

24 часа по-късно, в последната фестивална вечер на 14 август, отново на главната сцена ще излезе калифорнийската банда Deftones. Тя се ражда през 1989 г. в Сакраменто.

Стилът, който Stephen Carpenter, Chi Cheng, Abe Cunningham, Frank Delgado и Chino Moreno създават, е толкова алтернативен, че трудно може да бъде вкаран в каквито и да било рамки.

Опитите за определянето му тръгват от алтърнатив метъл и дрийм поп, минават през ню метъл и пост-геридж, за да стигнат до рап метъл и пост-хардкор.

През изминалата година Deftones изкараха шестия си студиен албум \"Diamond Eyes\". Дори онези, които не са фенове на твърдия рок, няма как да са подминали името на Deftones през годините.

Скоро организаторите на фестивала ще обявят и други имена, потвърдили своето участие на тазгодишното издание.