Невероятното изпълнение на Дуо Генчеви от 21.00 ч. в по Нова ТВ

Тази вечер „Ол инклузив“ представя невероятното изпълнение на Дуо Генчеви – необикновени баща и син. Бащата Любомир Генчев e цирков артист и акробат от много години, практикувал както в България, така и в чужбина. През 2002 г. той става първият българин, който изпълнява така наречения „клишник“ - разновидност в цирковата акробатика, при която артистът може да премества ставите си по начин, несъвместим с нормалната човешка анатомия. 

Изпълнението на Любомир Генчев е изключително атрактивно, защото той ще се напъха в кутия с размери 40 на 50 на 70 см. И тъй като очевидно, след като се сгъне по невъобразим начин, му остава още място, Генчев – Старши ще вземе със себе си и футболна топка (стандартен размер). Освен това ще има достатъчно време и място да изпуши и една цигара в кутията. 

Синът му Георги Генчев е единственият в момента мъж-каучук в България. Способностите му да огъва и контролира тялото си са не по-малко впечатляващи от тези на баща му, а двамата заедно спират дъха на публиката. 

В новия епизод на „Ол инклузив“ тази вечер зрителите ще видят и смразяващ номер на цирк „Балкански“, при който сцената ще бъде завзета от змии, гущери, скорпиони и паяци от всякакъв вид и калибър, както и един храбър Индиана Джоунс, който се справя с всички тях. 

Орлин Павлов ще се погрижи за музикалното оформление с песента, призната за първия български хит – „Зеленооко момиче“, създаден през 1965 г., както и с последния си хит „Секунда“. Със способностите си отново ще смае и медсестрата-акробат Леонсия Докузова, която този път ще представи номера „Отвесно въже“.

Всичко това и още в „Ол инклузив“ от 21.00 ч. тази вечер по Нова ТВ.