Участничка се яви с авторска песен, вдъхновена от музикално шоу №1

Кандидат от Казахстан, който се е явявал на прослушване за казахстанския Х Factor, изненада екипа на музикално шоу №1 днес, във втория ден от кастингите на X Factor във Варна.  Роман, който е на 22 години, се занимава с музика от съвсем малък. Само преди година и половина решава да дойде в  България, за да учи, а днес вече говори почти перфектен български.

 

20-годишната Дияна от Шумен пък беше подготвила авторска песен, специално за кастингите на шоуто. Младото момиче създава собствена музика и текстове. Тя се явява на кастинг за трети път и смята, че числото 3 ще й донесе късмет.  По време на представянето си тя изпя песента „Някога”, написана от нея и вдъхновена от X Factor.

 

Сред претендентите за звездна слава, с които екипът на шоуто се запозна, е и приятелят на Кристиана Асенова – победителката от шоуто за таланти „Големите надежди” , която преди броени дни се яви на кастингите на X Factor във Велико Търново. Стоислав е на 16 години и се занимава с музика от цели осем. И двамата с Кристиана са от Търговище, но се получава така, че се явяват на  кастинг поотделно – в два различни града.

 

И ако в първия ден от кастингите във Варна посетителите бяха от 3 до 60-годишни, в днешния ден 45-годишен готвач също заяви желанието си за успех на голямата музикална сцена. Дълги години той е  пътувал в чужбина, а днес иска да промени живота си и разчита за това на музикалния си талант. Вдъхновени от успеха на рап сензацията Наско през последния сезон, много хип-хоп изпълнители също решиха да се представят на кастинг.


    
Днес, до края на деня, екипът очаква кандидати във Фестивален и конгресен център Варна, a те трябва да знаят, че дори ако не са успели да се регистрират предварително на сайта на X Factor, могат да се запишат за кастинг на място.

 

През новата седмица предстоят два дни срещи с таланти на още една морска дестинация – в Бургас, във вторник и сряда, на 8 и 9 юли в хотел "Аква". Екипът на X Factor ще продължи да търси най-големите таланти и на 11 и 12 юли в Пловдив, в Дом на културата „Борис Христов”, а последен домакин на кастинг маратона – от 14 до 16 юли, ще бъде София в НДК, Studio 5.


 
Последните и най-горещи новини от кастинга  - ексклузивни снимки и видеа, следете на  Facebook страницата на X Factor: https://www.facebook.com/xfactorbulgaria. Повече информация можете да откриете на сайта на X Factor: http://xfactor.novatv.bg