Вижте взрива на камикадзето!

Ексклузивни видеокадри на целия атентат на летището в Сарафово зрителите на Нова телевизия ще могат да гледат тази неделя в „Темата на Нова”.

 

"Начинът, по който ги получихме, е доста емоционален. Даде ни ги бащата на едно от момчетата, което загива в атентата. Мъжът ни разказа, че никога няма да забрави последните секунди от живота на сина си. Тогава той върви с най-добрите си приятели, а зад тях върви атентаторът. Бащата се оказва и единственият човек, извън тайните служби, който разполага с тези кадри. Той отказа да каже откъде разполага с тях”, разказа в "Здравей, България” журналистът Марина Цекова.

 

Интересното е, че неговият син не е трябвало да отива в Бургас. Той отива там по случайност, защото се освобождава място за екскурзия до Прага.

 

На кадрите се вижда, че реакцията на шофьорите на автобусите е била много бърза. Те напускат местопроизшествието, защото не знаят дали ще последва и втори взрив.

 

Не пропускайте "Темата на Нова" - тази неделя, 20 юли, от 19.30 часа, за да видите последните минути на някои от жертвите на атентата в Сарафово.