Боби Кристина Браун се бори за живота си, след като бе намерена във вана в безсъзнание

 

Една от най-обсъжданите новини в САЩ в момента е съдбата на дъщерята на Уитни Хюстън. Боби Кристина Браун се бори за живота си, след като бе намерена във вана в безсъзнание.

 

Информацията обаче е разнопосочна. Според някои медии състоянието ѝ се подобрява, а според други – не. Боби Кристина е в медицинска кома от събота, когато нейният съпруг я открива във ваната в техния дом в безсъзнание. Според лекарите тя е била в това състояние около 5-6 минути.

 

Според местен канал семейството на Боби Кристина ще трябва да вземе до дни най-трудното решение – да спре животоподдържащата апаратура, която я поддържа в медицинска кома.

 

Лекарите успяват да възстановят дишането ѝ, но оттогава дъщерята на Уитни Хюстън е в кома. Инцидентът с нея е твърде идентичен със смъртта на майка ѝ. Певицата бе открита удавена във вана в хотел в Лос Анжелис на 11 февруари преди три години. Кокаин и други наркотици бяха причина за нейната смърт. Властите в Атланта са претърсили дома на Боби Кристина, но не са открили забранени субстанции.

 

Дъщеря на музиканта Боби Браун и легендата на поп музиката Уитни Хюстън, от малка Боби Кристина е на голямата сцена с майка си. Получава внимание, дори когато е сред публиката и мечтае да стане певица.

 

Бащата на Боби Кристина публика изявление, че се надява семейството му да получи уединението, от което се нуждае в този труден момент.

 

Репортер: Ясен Дараков