Актрисата разказа в „Комбина” за участието си в журито на шоуто за предизвикателства по Нова

„Атмосферата, която се създаваше в „И аз го мога”, ми влияеше твърде силно и затова се реших да изпълня въздушната акробатика. От предаването забелязаха това и ми предложиха да изпълня нещо и аз приех”, разкри актрисата Елена Петров а пред Галя Щърбева и Лора Крумова в „Комбина”. Тя беше жури в шоуто за предизвикателства по Нова, но на финала изпълни доста рискован номер и доказа, че и съдиите го могат.

„Голяма роля да го направя изигра това, че всички въздушни номера в шоуто ми повлияха много силно. Плачех постоянно, не можах да скрия емоциите си. Аз съм свръхемоционална, но слава Богу, че ги има сцената и киното”, сподели в Петрова.

„Репетирах в цирк „Балкански”. Благодарение на Мария Косоребрикова нямах нито едно падане. Тя ме пое от самото начало и прецени какво мога. Видя, че съм смела и имам желание. Двери ми си и аз на нея. След първия път започна да усложнява изпълнението. Не исках просто да отбия номера. Имах желание да бъда на нивото на участниците”, разказа актрисата.

Какво още сподели Елена Петрова за живота си и актьорската си кариера пред Галя Щърбева и Лора Крумова, гледайте във видеото.