Не пропускайте „Комбина” с водещи Лора Крумова и Галя Щърбева днес от 15.00 ч. по Нова

Вътрешният министър Румяна Бъчварова е гост в предаването „Комбина” днес по Нова. Пред водещите Лора Крумова и Галя Щърбева тя ще коментира огъня на протестите: за полицейското насилие, трудните решения и тежките равносметки.

Рубриката „Анализирай това” със социалните експерименти на Краси Боев ще представи неуки депутати, щастливи клошари и врачки с бизнес нюх.

В рубриката на Надежда Узунова „Хвани ме, ако можеш” срещу полиграфа застава един професионален актьор. Ще преметне ли Влади Въргала детектора на лъжата? 

В „Къси разкази” Мария Йотова ще срещне зрителите с детето, което иска да стане свещеник, свещеника със силно дясно кроше и крошетата, които не сломиха трима учители. 

В „Без упойка” зрителите ще видят най-силните истории от медицинското риалити: дете чува гласа на майка си за първи път, напрегната донорска ситуация и битка в шокова зала - да спасиш живота на някой, който не иска да живее. Всичко това и още много интересни гости и любопитни теми в студиото на „Комбина” днес 15.00 ч. по Нова.