Преди време тя беше забелязана на почивка в компанията на бившия си партньор

Кейт Мос ще лети до САЩ в последен опит да спаси брака си с музиканта Джейми Хинс. 41-годишният супермодел не коментира спекулациите, че 4-годишният й брак е пред разпад. Въпреки това близки до нея източници разкриха, че Мос ще лети до САЩ, за да бъде със съпруга си, докато тече почивката на турнето му.

 

"Двамата искат да видят дали наистина всичко е изгубено. Говориха няколко пъти по телефона. Те все още се грижат един за друг", каза близък до двойката източник. Според приятелите им Кейт все още носи венчалната си халка и отчаяно иска да види Джейми, преди обиколката му да стартира отново следващия месец. "Тя не приема "не" за отговор, а Джейми все още го е грижа за нея", коментира запознат.

 

След като се появиха слухове за проблемите в брака им, Кейт беше забелязана на почивка в компанията на бившия си партньор Джеферсън Хак, с когото имат 12-годишна дъщеря. Манекенката намалила купоните и иска да види дали нещата между тях все още могат да се поправят. "Ако осъзнаят, че няма да се получи, те със сигурност ще си останат приятели", сподели техен близък.