Певицата, която е част от журито, разказа подробности за кастинга за музикално шоу №1, което започва на 8 септември по Нова

Феновете на X Factor и зрителите могат да очакват много прекрасни и интересни кандидати в четвъртия сезон на музикалното шоу, което започва на 8 септември в ефира на Нова. Това заяви в „Здравей, България” Люси Дяковска, която е част от журито в X Factor заедно с Криско, Саня Армутлиева и Магърджич Халваджиян. „Имаме много хубав баланс един между друг”, заяви Люси. В талантите тя ще търси не само впечатляващ глас и артистично поведение, но и сила на духа и характера. 

„Ние сме жури и най-вече ментори, за да допълним всички тези малки частички, които евентуално липсват в момента при кандидатите”, обясни още Люси. Тя разказа, че на кастингите се явяват много чужденци, сред тях са кандидати от Кипър, Македония, Нигерия, които излизат на сцената с енергия и талант. 

„Това е хубавото на един артист - възможността някой да му дава импулс, за да става по-различен, по-интересен, да може да изживява метаморфоза”, подчерта Люси Дяковска. 

„Музиката е нещо, което винаги може да те накара да се усмихнеш, да бъдеш позитивен и да приемеш трудностите с една лека усмивка”, обобщи тя.  Целия разговор с Люси Дяковска гледайте във видеото. 

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във Vbox7.com.