Магърдич Халваджиян, Саня Армутлиева и Криско гостуваха в новото студио на „На кафе” дни преди старта на четвъртия сезон на музикално шоу №1 по Нова

В новия сезон на X Factor ще търся хора, които са абсолютно освободени на сцената. Талантите трябва да имат артистични и певчески качества, защото този тип хора успяват, заяви в „На кафе” Магърдич Халваджиян. Продуцентът, който е част от журито, гостува в новото студио на „На кафе” заедно с още двама от съдиите - Саня Армутлиева и Криско, за да разкажат подробности за старта на четвъртия сезон на музикално шоу №1. В X Factor тази година за първи път има толкова много чужденци, разказа още Магърдич Халваджиян. Сред кандидатите за музикална слава се откроява и страхотен талант от Нигерия. 

 

„В този сезон сме подбрали само характери. Всички участници са много интересни и индивидуални като личност”, отбеляза Криско. В шоуто ще търси млади артисти, които са актуални за времето - като поведение, стил и характер на сцената, добави той. 

 

Тази година пътят на кандидатите за голямата сцена на X Factor ще бъде изпълнен с нови изпитания и неочаквани изненади, обясни Саня Армутлиева. Тя разказа за новото предизвикателство - изпитанието на„шестте стола”, което ще изпита волята и куража на българските музикални таланти. Целия разговор гледайте във видеото от „На кафе”. 

 

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във Vbox7.com