„Днес е най-тежкият ден до момента в X Factor“, сподели дамата, която първа се изправи пред драматичен избор и съдбовна размяна на участници

Най-голямото предизвикателство на тренировъчните лагери в X Factor – музикалните столове, се превърна в изпитание за ментори и участници през изминалата вечер. За първи път в шоуто съдийската четворка научи разпределението на отборите преди началото на този кръг. „Пожелавам успех на всеки един от вас, защото днес е най-тежкият ден до момента в X Factor“, сподели дамата, която за втори път ще поеме ролята на ментор на момчетата. Тя се оказа и първият член на журито, който се изправи пред нелеката задача да избере шестимата най-добри кандидати, които да превърнат отбора в непобедима сила. Кристиян Янкулов накара Люси да замечтае за отбора на момчетата, признавайки, че дори е готова да се размени със Саня. Сред безспорните претенденти за големите концерти се оказа и 15-годишният Кристиян Костов, който след успеха в Русия, е устремен към нов музикален формат, този път в България. „За мен ще е чест да си в моя отбор“, призна Саня през сълзи, на фона на еуфоричната публика.

 

Голям удар за ментора на момчетата се оказа Сами Риса, който стана прочут с екзотичния си рап микс, но не успя да се справи с едно от хитовите парчета на Криско. Младият рапър не получи стол и напусна сцената на X Factor.

Не пропускайте Люси Дяковска, Криско и Магърдич Халваджиян в предизвикателството на музикалните столове в X Factor във вторник от 21.00 ч. по Нова. Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във vbox7.com.