Разгара на предизборната кампания коментират Георги Първанов и Михаил Миков – в „Комбина” тази неделя от 16.00 ч. по Нова

Централен гост в предаването „Комбина” тази неделя е Преслава. Певицата, която показа класата си във VIP Brother, ще разкрие пред водещите Лора Крумова и Галя Крумова най-трудните и ярки моменти в кариерата си и перипетиите, с които се сблъсква в личния живот. В студиото тя ще отговори на въпросите пречи или помага популярността, налага ли се да прави компромиси с избора на партньор в живота и как една фолк певица успя да се превърне в икона на ВИП-овете в България.

Сред гостите в предаването ще бъде и световно известният цигулар Васко Василев. Харизматичният цигулар ще разкаже самотно ли е да си гений, какво е да имаш сърце и цигулка за милиони и ще влезе ли в ролята на баща и съпруг скоро. Зрителите ще научат също как успя в рамките на един ден да прелети половината свят, за да гледа концерта на Лили Иванова в Пловдив. 

И още: възможно ли е една жена да спечели томбола от сладкарница и наградата да е силиконов бюст? Оказва се, че не само е възможно, но това се случва в Сливен с млада жена, която вече има чисто нов гърди, направени в клиника в Одрин. Предаването ще покаже репортажа на репортерките Мария Христова и Емилияна Китанова, които се срещнаха с наградената. 

Скандали или политически игри. Александрина и Йордан Симеонови – потърпевшите собственици на клекшопа от разиграния екшън с Волен Сидеров и Десислав Чуколов, гсотуват в „Комбина”. 

В рубриката на Надежда Узунова „Хвани ме, ако можеш” тази неделя застава скандално известният политик Александър Томов, с чието име се свързва източването на Кремиковци и фалита на ЦСКА. Как ще отговори на детектора на лъжата Александър Томов? 

Всичко това и още много интересни гости и любопитни теми очаквайте в „Комбина” тази неделя от 16.00 ч. по Нова. За повече информация следете официалния канал във Vbox7.com и официалната Facebook страница на „Комбина”