Не пропускайте първия голям концерт на X Factor тази вечер от 21.00 ч. по Нова

„Тази вечер сцената на X Factor ще се подпали в буквален и преносен смисъл. Шоуто започва в 21.00 ч. и ще продължи два часа и половина. Очаквайте 14 невероятни изпълнения.” Това разкриха водещите на музикално шоу № 1 в света Алекс Раева и Мария Игнатова час преди първия голям концерт на X Factor.

Уникално шоу обеща и Саня Армутлиева от журито на X Factor броени часове преди първия от големите концерти тази вечер от 21.00 ч. по Нова. В „Здравей, България"  тя, Криско и Магърдич Халваджиян разказаха какви са очакванията им за новия сезон. „Довечера ви очаква невероятно шоу на световно ниво”, добави на свой ред Криско, който се включи и в Прогнозата за времето по Нова, за да обяви предстоящия „ураган от таланти“. 

„Миналият силен сезон с още по-силен финал подсказа, че това шоу е сериозно и тази година кандидатите идваха значително по-подготвени и мотивирани за кастинг.  Поставихме си задачата да изберем хора с характери, които да имат потенциала и силата да се развият като артисти и след шоуто“, с тези думи Магърдич Халваджиян загатна част от формулата за успех на 14-те финалисти, които ще станат част от първия голям концерт на X  Factor. Продуцентът и съдия на шоуто не пропусна да съобщи, че всеки истински почитател на предаването може да „надникне” зад кулисите с ексклузивните бекстейдж видеа в официалния канал на X Factor във vbox7.com. 

На сайта на X Factor можете да видите звездните финалисти, които предстои да изгреят на сцената в първия концерт на живо – тази вечер от 21.00 ч. по Нова.

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във Vbox7.com