Първият лайв стартира с песни на изпълнители № 1 на световната сцена

С хитове на изпълнители №1 в света започна първият голям концерт на X Factor. С хореография на Ед Шийрън се представи Кристиан Костов, който доказа майсторство не само в пресъздаването на емблематичния любовен танц на звездата, но и с невероятното изпълнение на парчето Thinking out loud. „Ти си подобрената версия на Джъстин Бийбър!”, категоричен беше хитмейкърът и жури в X Factor – Криско.

Христиана Лоизу изправи за пореден път публиката на крака с изпълнение на един от големите хитове на Марая Кери. „Най-модерното оръжие” на Криско – Дарина Йотова, предизвика истинска експлозия на сцената с присъщите си еуфория и адреналин. Стивън Ачикор показа, че Let it be на The Beatles може да звучи също толкова добре в госпъл вариант, превръщайки я в най-доброто си изпълнение до този момент.

Глас, сърце и характер показа Александрина Макенджиева, която създаде истинско парти, наелектризирайки залата до краен предел. Момичето, което получи втори шанс – Анджела Киркова, показа нова страна от своя темперамент с песента „Вървят ли двама”.

Най-усмихнатата и щура банда Salute показаха един „урок по старание” на своите връстници, а Belcanto поставиха грандиозен финал на вечерта, доказвайки, че сцената има нужда от четирима различни мъже с неподражаемо звучене. 

Не пропускайте X Factor в четвъртък от 21.00 ч. по Нова. Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във Vbox7.com