Михаела Маринова открива нощта на елиминациите в музикално шоу №1 тази вечер от 21.00 ч. по Нова

Кандидатите за музикална слава в X Factor отново ще се изправят пред най-голямото изпитание – нощта на елиминациите, тази вечер от 21.00 ч. по Нова.  

 

Финалистите са готови за нови предизвикателства, след като дадоха силни заявки с последните си изпълнения в музикално шоу №1. Приказни сюжети и страховити истории изпълниха сцената по време на специалнияХелоуин концерт във вторник. 

 

Концерта тази вечер ще открие Михаела Маринова с безспорния й хит „Стъпка напред”. Любимката на Джеймс Артър, която е сред финалистите в третия сезон на X Factor, заяви категоричното си присъствие на българската сцена, като достигна първата позиция в чартовете на седем водещи музикални медии и оглави официалната класация на най-излъчваните български песни в радио и телевизионния ефир.

 

Кой от талантите ще напусне сцената на шоуто? Не пропускайте вторите елиминации в X Factor тази вечер от 21.00 ч. по Нова. 

 

 

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, а ексклузивни видеа зад кулисите ще откриете в официалния канал на X Factor във Vbox7.com