Финалистите разказаха за своите емоции в музикално шоу №1 в предаването „Събуди се”

„Преживяването е по-важно от победата в X Factor. Всички ние сме се явили в това шоу с желанието да стигнем до финала, но най-важното е целият път, по който минаваме. Това, което научаваме и преживяваме в момента е невероятно”. Това споделиха финалистите в четвърти сезон на музикално шоу №1 Християна Лоизу, Кристиан Костов и Стивън Ачикор при гостуването си в „Събуди се”. Тримата разказаха какво е усещането да участваш в българския X Factor, когато идваш от друга страна.

„Преди първия лайв не съм спал от вълнение. Не можех да дишам, но това ме улесни да пея. Усещането, че цяла България те гледа и това е твоята минута е страхотно”, разкри Кристиан Костов, който макар че вече е имал изява пред голяма публика в Русия, споделя, че усещането на сцената на X Factor е невероятно.

„Първият път ми беше много интересно, бях много любопитен. Интересно ми беше как ще се почувствам пред толкова много хора. Бях много нервен и не знаех как ще постъпя на първия концерт, но търсех връзката с публиката. Музиката е моят универсален език”, разказа Стивън Ачикор.

„Когато запеем, показваме неща, които другите не знаят, че крием. Предаваме енергия”, смята Християна. Тя разкри, че именно любовта ѝ към музиката я е довела в България, тъй като с „българската оперна школа е много добра”.

Какво още разкриха Християна Лоизу, Кристиан Костов и Стивън Ачикор за преживяванията си в музикално шоу №1, гледайте във видеото.

Не пропускайте концерта с най-красивите любовни песни на сцената на X Factor във вторник от 21.00 ч. по Нова.

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, а ексклузивни видеа зад кулисите ще откриете в официалния канал на X Factor във Vbox7.com