Интервю за Novatv.bg с трио Paradise, след като отпаднаха от X Factor

Как се чувстваш след излизането от X Factor?

Щастлива съм. Първо ми беше много мъчно,защото бях свикнала с ежедневието си, с всички хора и раздялата беше доста трудна. Държах се мъжки, докато бях на сцената, но след като слязох от нея доста плаках. Все едно се разделих с част от себе си.

Кой е най-силният ти спомен от шоуто?

Най-силният момент беше този,когато излязох за първи път на сцената и изпях песента I don`t wanna miss a thing`. Тогава осъзнах, че всичко, заради което съм се борила и това, което исках, го бях постигнала.Чувствах се удовлетворена и много щастлива.

Изненада ли те по някакъв начин сцената? 

Не! Мисля, че бях готова за това, което ме очакваше на сцената на X Factor. Един артист трябва да е готов на всичко, за да не бъде хванат неподготвен.

Кой е вашият фаворит от X Factor?

Разбира се, че подкрепям моят отбор. Ние станахме много близки. Радвам се и за Дарина и за Виктория, който и да спечели, аз ще съм много щастлива. Ще ги подкрепям от начало до край.

Какво предстои за Ева-Мария?

Надявам се само хубави неща. Уча последна година в Софийски университет и искам да завърша успешно. Ще работя много и няма да се откажа от мечтите си, а те са именно да създавам свои песни. Надявам се и очаквам да имам предложения за музикални проекти.

Кое е най-ценното, което научи от шоуто? 

Научих, че първо трябва да останеш себе си. Да останеш такъв, какъвто си от началото до края. Да не се главозамайваш. Научих се да влагам емоция във всяка една песен. Научих се да бъда истински артист благодарение на екипа на предаването.

За какво мечтаеш сега?

Много бих искала да остана в България и да се развивам именно тук. Не искам да съм поредният млад и талантлив човек, който се принуждава да замине в чужбина. Мечтая за песни и клипове тук в моята страна. Това е моята мечта.

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във Vbox7.com. А всеки истински фен може да надникне зад кулисите на шоуто  с ексклузивните бекстейдж видеа в официалния канал на X Factor във Vbox7.com.