Гледайте отново епизода от първия сезон на „Кошмари в кухнята” днес от 17.00 ч. по Нова

Кулинарните фенове могат да си припомнят епизодите от първия сезон на кулинарното риалити „Кошмари в кухнята” – всяка събота от 17.00 ч. по Нова. В епизода днес шеф Манчев гостува на пицария La Casa в Стара Загора, която е в тежка финансова криза. За да спаси заведението, Манчев използва съвсем нови методи и дори гостува в местното радио.

Собствениците Владо и Мишо са приятели от деца и споделят мечта, която обаче се е превърнала в истински кошмар. Двамата дълги години са работили като пицари и мечтаят за собствен ресторант. С много труд и помощ от семействата си те откриват пицария, но ресторантьорският бизнес се оказва по-сложен от очакваното.

Владо и Мишо са добри готвачи, но не успяват да се справят със задълженията си на собственици. Ето защо страхът от фалита ги провокира да се обърнат за помощ към шеф Манчев. Какъв план за излизане от кризата ще предложи този път шеф Манчев? Отговорите в девети епизод на „Кошмари в кухнята” днес от 17.00 ч. по Нова. 

Очаквайте скоро новини за новия сезон на любимото ресторантьорско риалити. Ако притежавате ресторант или заведение и искате да подобрите своя бизнес с помощта на шеф Манчев, можете да се запишете за участие в новия сезон на „Кошмари в кухнята” на имейл koshmari@ntv.bg, както и на Facebook страницата на предаването.