Новата игра на шоуто „Пей навсякъде” обедини най-големите музикални ентусиасти

Какво по-хубаво от това да запееш любимата си песен в най-неочаквания момент на някое нетрадиционно място? Точно това решиха да направят две от участничките в новата игра на X Factor – „Пей навсякъде”. Техният ден не само беше прекаран в песни, но и зареден с поредица от вълнуващи срещи и емоционални мигове. Марги и Краси се потопиха в духа на Коледа, смесвайки се с тълпата на немския базар по време на своите изпълнения на популярни парчета.

 

Малко по-късно те се срещнаха с Чарли Чаплин или най-малкото с един от неговите двойници, а късния следобед прекараха със самите финалисти на X Factor в разгара на музикална среща в Sofia Ring Mall. Видеото от цялото приключение можете да видите тук. 

 

Всеки, който желае да изненада със свое изпълнение на нетрадиционно място, може да запише видео, в което пее, танцува или просто се забавлява. Всяка седмица екипът на X Factor ще избира три видеа, които ще донесат на своите автори яки седмични награди. Авторът на видеото, събрало най-много харесвания („Яко е”) във Vbox7.com за целия период на играта, ще спечели двойна VIP покана за финала на X Factor. 

 

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във Vbox7.com. А всеки истински фен може да надникне зад кулисите на шоуто с ексклузивните бекстейдж видеа в официалния канал на X Factor във Vbox7.com.