Момичетата от A.V.A пренасят поп музиката на Луната в Нощта на диското в X Factor тази вечер от 21.00 ч. по Нова

Поп, фънк и соул ще прозвучат на сцената на X Factor в Нощта на диското във вторник по Нова. Ярки цветове, диско топки и задължителните за златните години на ретрото панталони чарлстон ще бъдат сред арсенала на участниците в утрешната вечер. Момичетата от A.V.A ще стъпят на Луната, за да я превърнат в нова музикална зона, а тенорите от Belcanto ще излязат със своята първа хореография. Четиримата мъже, които обикновено залагат на гласови данни, ще излязат от зоната на комфорт с един култов за диско музиката танц. Вики ще нагорещи сцената с истински хит на Дона Съмър, а Дарина ще създаде парти атмосфера с микс от хитове на две различни десетилетия.       

„Нощта на диското изисква много настроение и танци, освен доброто вокално представяне. Изпълнителят трябва да съумее да предава позитивен заряд на публиката във всяка секунда на сцената. Сред основните задачи на финалистите ще бъде да създадат парти настроение, в което да въвлекат и самата публиката”, коментират специалистите от продукцията. 

Вижте специалния поздрав, който Енрике Иглесиас направи към X Factor и неговите зрители, броени дни преди своя концерт в София.

Кои са истинските повелителите на диското? Как ще се справят талантите със своето ново амплоа? Не пропускайте X Factor във вторник от 21.00 ч. по Нова.