През октомври той и доведеният му син нападнаха екип на Нова

 

Обвинение за Трайчо Василев-Пиже. Бившият кандидат за общински съветник в Самоков и неговият доведен син  нападнаха екип на Нова през октомври. В мелето бяха арестувани още шестима души, те обаче няма да бъдат обвинени. 

Още по темата

 

Два месеца след инцидента Трайчо Василев-Пиже има своя версия за случилото се. „Те започнаха да ми бутат микрофона в устата”, твърди Василев. Според него и жена му нападение не е имало, а шофьорът на Нова се е ударил сам…в колата на телевизията.

 

„Той не е паднал сам, беше ударен”, спомня си репортерът на Нова Надя Ганчева. В деня на нападението тя, операторът Михаил Кръстев и шофьорът Валентин Иванов отидоха в Самоков, за да вземат интервю  от Пиже, но бяха посрещнати с ритници, юмруци, блъскане и крясъци.

 

Василев обаче твърди още, че е жертва, а Надя Ганчева била бутнала внучето му и то е паднало.  В петък Пиже доведе и детето пред следствието в столицата. То обаче категорично не си спомня как изглежда жената, за която се твърди, че го е докоснала.

 

Надя Ганчева признава, че не е виждала внучето на Пиже. „На кадрите пък ясно се вижда, че ние дори не сме се доближавали до къщата, където е то, така че няма нищо вярно в това”, заяви тя. Въпреки твърденията на Василев, днес той беше обвинен в хулиганство. Доведеният му син - в причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди.