Гледайте отново епизода от „Кошмари в кухнята” днес от 17.00 ч. по Нова

Кулинарните фенове могат да си припомнят епизодите от кулинарното риалити „Кошмари в кухнята” – всяка събота от 17.00 ч. по Нова. В епизода днес шеф Манчев се сблъсква с неподозиран пернишки кошмар в пицария „Рагаци”, която се бори за оцеляването си. За първи път екипът на „Кошмари в кухнята” ще се върне в заведението, за да покаже няколко месеца по-късно каква е промяната, предизвикана от шеф Манчев. 

Противно на звънкото име „Рагаци”, което в превод от италиански означава „момчета”, в пицарията работи изцяло женски персонал. Въпреки че е упорита перничанка, собственичката не успява да ръководи персонала. Освен това само преди броени дни й се е родило внуче, което тя не намира време да види. 

Именно пред тази професионална и лична драма се изправя шеф Манчев, но ще успее ли той да помогне? И каква е ролята на Лео и родната му Италия в решението на пернишката сага? Отговорите в първия епизод от втори сезон на „Кошмари в кухнята” днес от 17.00 ч. по Нова. 

Очаквайте скоро новини за новия сезон на любимото ресторантьорско риалити. Ако притежавате ресторант или заведение и искате да подобрите своя бизнес с помощта на шеф Манчев, можете да се запишете за участие в новия сезон на „Кошмари в кухнята” на имейл koshmari@ntv.bg, както и на Facebook страницата на предаването.