Заки поема ролята на ментор в категория „25+” – в X Factor тази вечер от 21.00 ч. по Нова

Истинска музикална битка ще се завихри на сцената на X Factor във вторник от 21.00 ч. по Нова. Този път предизвикателството ще бъде не само за чуждестранните участници, но и за всеки талант, който ще запее на различен от родния си език. 

 

Испански, италиански, сръбски, гръцки и много други песни с емблематично звучене и произношение ще бъдат част от предстоящата задача на финалистите. Новото амплоа на Дарина Йотова ще я отведе в средновековен призрачен замък, а Кристиан Костов ще запее под открито нощно небе. Християна Лоизу ще се окаже в центъра на шумно средиземноморско парти, а Стивън Ачикор ще трябва да оцелее в пустинята с помощта на своето изпълнение. Очарователното женско трио A.V.A. ще се потопи в екзотични ритми, докато Александрина Макенджиева ще отправи молитва за всеки, който обича истински. Пищна атмосфера ще посрещне Виктория Георгиева, която ще се появи неузнаваема в сюблимния момент на огнена фиеста.  

 

Християна, Стивън и Александрина ще се сдобият с нов ментор за предстоящата седмица. Велизар Соколов – Заки, който беше част от съдийската четворка във втори и трети сезон на шоуто, ще замести Магърдич Халваджиян, поемайки ролята не само на съдия по време на концерта и елиминациите, но и на професионалиста, който да се погрижи за представянето на талантите от категория „25+”. 

 

Как ще се справят участниците с новата задача и дали непознатите езици ще повлияят на представянето им на сцената? Не пропускайте X Factor във вторник от 21.00 ч. по Нова.