Броени дни преди Коледния концерт на X Factor на 24 декември от 20.00 ч. по Нова Християна Лоизу разказа как посреща предстоящите празници

Броени дни преди Коледния концерт на X Factor финалистката в музикално шоу №1 Християна Лоизу разказа с какво настроение посреща предстоящите празници. В специално интервю за сайта Novatv.bg тя разкри вярва ли в чудеса, кой е най-ценният подарък и какви са очакванията й за новата година. Ето какво разказа тя преди Коледния концерт на X Factor на 24 декември, Бъдни вечер, от 20.00 ч. по Нова: 

 

Коледа e…  

Приказка! 

 

Коя е първата песен, за която се сещаш, когато чуеш Коледа? 

Песента на Марая Кери All I Want For Christmas is you. 

 

Кой е най-готиният подарък, който си получавала? 

Всеки подарък е хубав, защото е от любим човек или един хубав жест от някой, който държи на нас. Радвам се на всички подаръци и ги пазя за спомен. 

 

Вярваш ли в чудеса? Имаш ли свое чудо? 

Да, със сигурност. Всеки ден се случват малки и големи чудеса в нашия живот. Моето чудо беше срещата с моя приятел. Той се появи в момент, който беше много труден за мен. Помага ми много и ме подкрепя.  

 

Какво включва твоята рецепта за весели празници? 

Добро настроение, споделено време със семейството и специални коледни курабийки.

 

Какво да очакват феновете от Коледния концерт на X Factor? 

На 24 декември зрителите могат да очакват много изненади в концерта на X Factor. Надявам се да им харесат нашите изпълнения.

 

Как ще се подготвяш за следващите концерти?

С още повече труд.  

 

Какво би искала да промениш в себе си следващата година? 

Искам да бъда по-силен човек. Смятам, че и сега съм постигнала нещо в тази посока, но ми се иска догодина да съм още по-силна. 

 

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във Vbox7.com. А всеки истински фен може да надникне зад кулисите на шоуто с ексклузивните бекстейдж видеа в официалния канал на X Factor във Vbox7.com.