Певицата изгледа и втория мач на българина от неговата ложа

 

Австралийскoто издание "Courier Mail" продължава да публикува кадри на звездата Никол Шерцингер, седяща в ложата на най-добрата българска ракета Григор Димитров.

 

Певицата, която тази година трябва да пусне на пазара третия си албум, изгледа от ложата и втория мач  на Гришо от турнира в Бризбейн и дори беше да праща въздушни целувки на българската тенис - звезда. 

Още по темата

 

Димитров победи Жил Симон с 6-3, 7-6 и продължава напред в турнира. Никол Шерцингер беше в ложата на българина и в първата му среща в Бризбейн. Тогава Гришо в тандем с японеца Кей Нишикори се наложи със 7-6(5), 6-2 над австриеца Доминик Тийм и чеха Лукаш Длоухи

 

Изданието напомня, че Шерцингер активно подкрепяше предишното си гадже Луис Хамилтън и често беше сред публиката, когато той се състезаваше. "Courier Mail" продължава да нарича Григор Димитров "мъжа, с когото се среща Никол в момента"

 
 
Слуховете за нова връзка на Григор се появиха още в края на миналата година, но той отричаше – като заяви, че двамата просто се познават и са се виждали няколко пъти.
 
 
Припомнете си какво каза преди месец Григор Димитров за взаимоотношенията си с Никол: