Краси Боев и екипът на „Комбина” се срещнаха с финалистите на крачка от финала

С приближаването на финала на X Factor емоциите на финалистите стават все по-горещи. Как участниците се справят с напрежението и се готвят за звездния си миг зад кулисите на музикално шоу №1 провери Краси Боев и екипът на „Комбина”.

„Репетираме постоянно. Спирам да ям и да спя, докато не стана световноизвестен”, пошегува се Кристиан за начина, по който се освобождава от напрежението. Младият изпълнител призна, че е притеснен да не разочарова феновете си и своя ментор Саня Армутлиева.

„Ние сме силни характери”, заявяват трио A.V.A. и споделят, че са се сработили много добре и се подкрепят взаимно.

Християна Лоизу пък разкрива, че разчита на подкрепата на приятеля си, с когото е от три години и също е музикант.

„Когато съм на елиминации съм подготвена психически, че ще изляза и ще се „разбия” на сцената. Затова, когато изляза на елиминациите, ми е весело и давам всичко от себе си”, разказа Дарина Йотова.

„В X Factor никога не е скучно, защото атмосферата е изключително творческа и постоянно някой те изненадва с нещо”, разкриха пък водещите на шоуто Алекс Раева и Мария Игнатова.

Не пропускайте полуфинала на X Factor в понеделник от 21.00 ч. по Нова.         

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във Vbox7.com. А всеки истински фен може да надникне зад кулисите на шоуто с ексклузивните бекстейдж видеа в официалния канал на X Factor във Vbox7.com.