Не пропускайте метаморфозата на Никола в първия епизод на „Шеф под прикритие“ на 8 февруари, понеделник, точно в 21.00 ч. по Нова

„Участието ми в „Шеф под прикритие” ми даде енергия и мотивация да работя по-упорито”, сподели в „Здравей, България” Никола Николов – първият герой в новото риалити, което започва в понеделник, 8 февруари, от 21.00 ч. по Нова.

Никола Николов е на 29 години и е шеф на Domino’s pizzaкомпания, специализирала се в доставка на пица. Той е първият собственик на фирма, който влиза в своето предприятие, представяйки се за обикновен работник в  риалити формата на Нова „Шеф под прикритие”. Компанията на Никола наброява 450 души и затова е трудно да се осъществи добра комуникация между ръководството и всеки един от служителите. Докато е под прикритие той приема името Любо Миланов.

„Операторите обясниха на служителите, че ще правят филм за фирмата, нещо като корпоративно видео на глобално ниво, което да покаже как всеки новопостъпил може да се внедри в работната ни атмосфера. Никой не ме разпозна.  Всички бяха притеснени от камерите, защото мислеха, че видеото ще бъде показано в корпорацията и никой не ми обръщаше внимание”, разказва Никола, но разкрива, че е бил подготвен и резервен вариант, в случай че бъде разпознат.

Докато си под прикритие трябва да се държиш плахо и да импровизираш. Трябва да се държиш, както се държи един новобранец”, споделя Николов и признава, че поведението  е изключително важно, за да не бъде разкрит внедрения под прикритие шеф.

„Видях много неща, които са позитивни, но и някои, които се нуждаят от подобрение във фирмата”, разкри Николов.

Какви ще бъдат реакциите на служителите на Николов при срещата им с техния шеф? И какви промени ще предприеме Никола в своята фирма? Ще разберете в първия епизод на „Шеф под прикритие“ на 8 февруари, понеделник,  точно в 21.00 ч. по Нова. Следете Facebook страницата на предаването за още актуални новини, както  и официалния канал във Vbox7.com за интересни видеа.