Наградате е за най-гледан, най-харесван и най-споделян видео клип на песента „Ела и си вземи“

Финалистката от трети сезон на X Factor Гери-Никол и менторът в музикално шоу №1 и рапър Криско бяха отличени на четвъртите годишни 359 Hip Hop Awards, които отново събраха хип-хоп елита на България. Двамата изпълнители получиха специалната награда на Vbox7.com, която им беше връчена лично от програмния директор на платформата за видео споделяне Мария Атанасова.

„Тази награда се определя от потребителите на Vbox7.com и те решават кой ще спечели, единствено от тях зависи кой ще е победител, защото за нас те са най-важният фактор”, каза Мария Атанасова.

По традиция наградата на Vbox7.com се дава за най-гледан, най-харесван и най-споделян видео клип. Тази година призът отиде при Гери-Никол и Криско и песента им „Ела и си вземи“. Хитът на рап дуета получи и наградата за „Песен на годината”, което е още едно доказателство за неговите качества.

Гери-Никол беше отличена в още две категории -  „Дебют/ Пробив за 2015” и „Най-добър R&B артист – жена”, а Криско беше обявен за „Хийтмейкър” за 2015 година.

Сред отличените рап певци тази година имаше още един финалист от трети сезон на X Factor. Атанас Колев получи наградата за „Тийн идол” и „Най-добра колаборация с артист от друг стил” за съвместния му хит с Мария Илиева.

Общо 24 статуетки, 75 номинирани, избрани в топ 5 на различни категории и 6 специални награди е равносметката за четвъртата церемония на 359 Hip Hop Awards.

Снимка: 359awards.com