Разкриване на истинската самоличност запплашва първият участник в първия епизод на „Шеф под прикритие” тази вечер от 21.00 ч. по Нова

Шеф на голяма компания ще се превърне в обикновен разносвач на пици в премиерния епизод на българската версия на хитовото риалити „Шеф под прикритие“ тази вечер от 21.00 ч. по Нова. Собственикът на най-голямата верига за бързо хранене у нас, специализирана в доставката на пица Domino’s pizza – Никола Николов, ще се внедри сред своите служители.

Още в първия ден на своята маскировка Никола Николов е принуден да захвърли костюма, да облече униформата и да се развихри в кухнята.  Освен че трябва да приготвя пица и да прави доставки, Никола Николов ще трябва да се справя и с не дотам търпеливи клиенти. Работата ще го постави в редица ситуации, които ще подложат на изпитание знанията и уменията му за собствения му бизнес. Предизвикателство за младия предприемач ще се окаже критичния поглед на свой служител, който за малко да го разпознае и да провали прикритието му. Но пътуването на дегизирания шеф сред длъжностите на неговата компания ще му донесе много повече от очакваното. Никола Николов ще се запознае, сближи и съпреживее съдбите на ценни служители, които иначе никога не би могъл да опознае.

Как ще се отрази смяната на работното място на шефа на Domino’s pizza и ще се справи ли с всички изпитания, ще разберем в премиерния епизод на „Шеф под прикритие“  тази вечер  точно в 21.00 ч. по Нова. Следете Facebook страницата на предаването за още актуални новини, както  и официалния канал във Vbox7.com за интересни видеа.