Аладин Харфан среща нови предизвикателства в компанията си в трети епизод на „Шеф под прикритие” тази вечер от 21.00 ч. по Нова

Риалити форматът „Шеф под прикритие” тази вечер по Нова ще изправи основателя на най-голямата верига за бързо хранене, специализирана в предлагането на дюнери – Aladin Foods, пред предизвикателството да открие пропуските в управлението на компанията си. В епизода тази вечер Аладин Харфан трябва да проучи възможностите за развитието на бизнеса и да опознае лично своя персонал, след като вече пет години неговият син управлява компанията.

Аладин Харфан ще напусне удобното кресло в луксозния си офис, за да се превърне в дюнерджия. Вече пет години той разчита на младия си наследник за управлението, но сега ще се внедри тайно като обикновен служител, за да проследи развитието на бизнеса си. За една седмица Харфан ще стане един от 800 служители, ще обиколи три от 30-те обекта в страната и ще се учи да прави шиш дюнер в една от четирите производствени бази на компанията, за да проучи какви са пропуските на мениджмънта и дали може да подобри нещо в компанията си. 

Още с първия му работен ден като дюнерджия ще му се наложи да използва много магия, за да се справи със задълженията си, без да губи усмивката на лицето си. Пърженето на картофи, рязането на месо и оформянето на шишове ще са част от новото ежедневие на шефа, но и ще го запознаят с негови служители, в които той ще открие много перспектива, ще припознае себе си и ще го накарат да се гордее с бизнеса си.

Дали смяната на местата и влизането в нова роля ще помогне на шефа на компанията да види нови възможности за развитие? Не пропускайте трети епизод на „Шеф под прикритие” тази вечер от 21.00 ч. по Нова.

Следете Facebook страницата на предаването за актуални новини. За повече видео материали следете канала на „Шеф под прикритие” във Vbox.