Единственото шоу за звездни трансформации в ефира стартира със специален епизод на 3 март по Нова

Кои популярни лица ще станат част от четвъртия сезон на „Като две капки вода”? Кой член на журито ще напусне съдийската маса и кое ще бъде новото попълнение в съдийския състав? Това са само част от изненадите в новия сезон на хитовото шоу по Нова. 
 
След три вълнуващи издания, които го утвърдиха като телевизионен формат без аналог в българския ефир, сега предаването се завръща с много нови предизвикателства към звездните участници. В четвърти сезон зрителите ще видят някои от най-известните актьори и изпълнители от родната сцена. „Тази година очаквам конкуренцията да бъде огромна, тъй като всички имат сериозен вокален потенциал. От друга страна, шоуто изисква комплексни качества, а поканените със сигурност имат какво да покажат. Зрителите ще видят участниците в новия сезон в специалния епизод на 3 март, дотогава ще се опитаме да ги запазим в тайна”, коментира продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян. 
 
Новите участници ще се изправят пред ново жури. В състава на професионалното трио ще има нов съдия с критичен поглед към всеки детайл на звездните преобразявания. Нивото на емоциите и смеха ще бъде поддържано отново от емблематичните водещи Зуека и Рачков, които ще превземат сцената с неповторими истории и комични ситуации.  
 
„Като две капки вода” – специален епизод на 3 март от 21.00 ч. по Нова