Характерите са ключови за каста на участниците в артистичната надпревара

„За щастие на Зуека и Рачков, тази година няма да съм част от журито“, с чувство за хумор съобщи новината Маги Халваджиян в  „На кафе". Продуцентът на „Като две капки вода“ гостува в предаването заедно с Невена Бозукова, която беше победител във втори сезон на шоуто. „Ще бъде трудно - това е задължително“, разказа Неве, която направи едни от най-впечатляващите преобразявания в историята на шоуто.

„Актьорите живеят за предизвикателствата. Когато подбираме участниците за нов сезон, съм много внимателен – разглеждам характерите. Важно е кой е достатъчно борбен, за да издържи на напрежението“, добави Маги, който е открил тези качества в първите обявени имена – Преслава и Калин. „Харесвам Калин като актьор и като човек. Самият той го гледа с удоволствие и се радвам, че тази година реши да участва. За един изпълнител, от друга страна, е изключително важно да има актьорски качества. След като видях актьорската игра на Преслава и Гъмов, разбрах, че притежава тези умения“, коментира продуцентът на емблематичното шоу, което стартира на 3 март от 21.00 ч. в ефира на Нова със специален епизод.  

А дотогава феновете могат да си припомнят най-добрите моменти от шоуто във Vbox7.com канала на предаването, както и на официалната Facebook страница   на „Като две капки вода”.