Голямото начало на сезона ще постави специалният епизод тази вечер от 21.00 ч. по Нова, когато зрителите ще научат имената на звездите в „Като две капки вода”

Най-забавното шоу за преобразявания „Като две капки вода” се завръща със специален епизод тази вечер от 21.00 ч. по Нова и с много предизвикателства към звездните участници. В четвърти сезон зрителите ще видят едни от най-известните актьори и изпълнители от родната сцена, като първите обявени имена са Преслава и Калин Врачански

Въпреки многото изненади, водещите на емблематичното шоу Зуека и Рачков са главни действащи лица и през новия сезон. „Това ще бъде сезонът на конкуренцията. Пробразяванията ще бъдат невероятни“, категорични са двамата водещи.

„Тази година очаквам конкуренцията да бъде огромна, тъй като всички имат сериозен вокален потенциал. От друга страна, шоуто изисква комплексни качества, а поканените със сигурност имат какво да покажат”, коментира продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян

Голямото начало на сезона ще бъде поставено със специалния епизод тази вечер, който ще поднесе най-добрите моменти от шоуто и ще представи новите звездни участници. По време на вечерта артистите ще научат и първите си задачи, свързани с преобразяванията в музикални величия.

Не пропускайте специалния епизод на „Като две капки вода” тази вечер от 21.00 ч. по Нова. 

За актуални новини следете страницата във Facebook, a най-колоритните изпълнения на участниците от всички сезони на „Като две капки вода” можете да гледате в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.