В „Здравей, България” Милица Гладнишка покани актьора на специална вечеря

Забавлението трябва да е водещо на сцената на „Като две капки вода” – това заяви Калин Врачански, който е сред звездите в четвъртия сезон на шоуто за преобразявания по Нова. Популярният актьор и Милица Гладнишка бяха гости в „Здравей, България” в деня на Националния празник, за да разкажат подробности броени часове преди специалния епизод тази вечер от 21.00 ч., който поставя началото на новия сезон. 

Актьорът разказа, че най-накрая ще има възможност сам да преживее емоцията, за която е слушал от колеги. Уникалното по рода си шоу за преобразявания, без аналог в българския ефир, ще разкрие участниците в новия сезон – някои от най-известните имена от родната сцена и ефир. Специалният епизод довечера ще представи не само най-добрите моменти от изминалия сезон, но и ще насочи светлините на прожекторите към новия член на журито.

„Комбинацията е най-трудното нещо. Да танцуваш като Бионсе, но да не можеш да пееш, не е истинска имитация. Потвърждавам за всички, че Калин може да пее”, съобщи с присъщото си чувство за хумор Милица, която ще бъде артистичен педагог в новото издание на предаването. 

„Най-трудни са дишането и високите тонове”, допълни Калин, признавайки, че е готов на всякакви изненади от бутона на шоуто. В ефир актьорите дори си стиснаха ръцете за специална вечеря, която да омилостиви Милица в обученията и оценките.

Не пропускайте специалния епизод на „Като две капки вода” тази вечер от 21.00 ч. по Нова

А дотогава феновете могат да си припомнят най-добрите моменти от шоуто във Vbox7.com канала на предаването, както и на официалната Facebook страница на „Като две капки вода”.