Дони заменя Магърдич Халваджиян в съдийското трио в първия концерт на живо в понеделник от 20.00 ч. по Нова

Ненадминатото шоу за преобразявания „Като две капки вода” донесе много смях и звездни изненади в нощта на националния празник. Водещите Зуека и Рачков избраха кино салон за представянето на осемте звездни участници – Орлин Павлов, Прея, Поли Генова, Герасим Георгиев - Геро, Джулия Бочева, Преслава и Калин Врачански, които ще се впуснат в предизвикателствата на различни образи в четвъртия сезон на „Като две капки вода”. Към тях ще се присъедини и един необичаен дует с участието на най-добрия съветник в преобразяванията – Жоро Низамов, и колоритния Светозар Христов. 

„Родена съм под щастлива звезда. Имам възможност да правя това, което искам” – така определя кариерата и успеха си певицата Преслава. „Най-силното ми качество е самоиронията. Изобщо не се притеснявам дали някой ще ми се смее, а по-скоро бих се притеснявала да не изляза на сцената и да се разсмея аз самата. За разлика от пеенето и актьорската игра, имам проблем с танците, които ще бъдат вид изпитание”, разкрива певицата. 

Първата задача на Преслава в шоуто е да се преобрази като Фреди Меркюри. 

Актьорът Герасим Георгиев - Геро, популярен с комедийните си превъплъщения и като водещ на „Господари на ефира”, също ще се изяви на сцената на шоуто. Той определя участието си в „Като две капки вода” като истинско предизвикателство и тотален позитив. „Играл съм жена и съм бил час и половина на токчета”, разкрива талантливият актьор, който признава, че би искал да изиграе дете в шоуто за преобразявания.

Първата задача на Герасим Георгиев - Геро е да работи върху тембъра на Любо Киров.

Обичаният изпълнител Орлин Павлов е сред звездите в „Като две капки вода”. „Певец съм, но по образование съм актьор” – казва за себе си едно от големите имена в съвременната поп музика, който все по-често се изявява и в българското кино. Орлин Павлов признава, че не знае колко добър имитатор е, но е готов да провери в новия сезон на шоуто.

Желанието му да разчупи всички клишета ще бъде изпълнено още с първия му образ на рапъра Дрейк. 

В четвърти сезон на шоуто за преобразявания ще участва и певицата Поли Генова, която се определя като голям инат. „Шоуто е изпитание за мен като професионалист. Обожавам Майкъл Джексън и Фреди Меркюри”, казва тя. Твърди, че не иска скучни образи и „сълзливи балади” за своите преобразявания в „Като две капки вода“.

Първото предизвикателство за Поли Генова ще бъде хит на Джъстин Бийбър.

Жоро Низамов и Светозар Христов са първият дует в историята на шоуто в България. Двамата ще се състезават като един участник, представяйки култови дуети от световната музикална сцена. „В един момент заминах за САЩ и реших да стана уличен музикант”, разказва Светльо, който постави ново начало на музикалната си кариера с тенорите от Belcanto в четвърти сезон на X Factor. „Да бъде рок! Това е посланието на един рокаджия”, категоричен е Жоро Низамов.

Забавният тандем ще припомни едно от хитовите парчета на братя Аргирови.

Джулия Бочева също ще се изяви на сцената на „Като две капки вода”. Актрисата, кръстена на Джулия Робъртс, започва кариерата си като звезда на български тийн сериал и се готви за покоряването на нови сценични предизвикателства. „Още от първия сезон много исках да участвам в шоуто. Не ме е страх от неуспех. Трудно ще ми е с мъжките образи, но нямам търпение да го изживея”, с вълнение разказва темпераментната актриса.

Джулия ще покаже нови умения в актьорската игра с образа на Лили Иванова. 

Сред звездните участници е и певицата Прея, чиято кариера започва преди пет години на кастинг на X Factor. Въпреки че певицата не продължава в шоуто, щастливата звезда изгрява за нея и така се появява дебютното й парче „Малките неща”. „Предаването ме спечели миналата година и сякаш си го поръчах на Вселената. Искам да съм бял мъж, да бъда нещо различно от зоната на комфорт”, категорична е Прея, която с нетърпение скача в четвърти сезон на „Като две капки вода”.

Първата й задача е да се преобрази като Джеймс Браун.

Осмият участник в „Като две капки вода” е Калин Врачански – главен герой на хитови български филми и сериали и носител на приза „секс символ”, връчен от хиляди почитателки. „Приех да участвам, защото смятам за забавно пресъздаването на различни образи. Образите на жени със сигурност ще бъдат предизвикателства, особено ако трябва да се кача на токчета”, признава Врачански.

Секс символът на българското кино ще направи първа крачка в тежката музика с образа на вокала на германската банда Rammstein. 

Дони ще бъде новият член на журито в четвъртия сезон на шоуто. Изпълнителят от култовия за 90-те дует Дони и Момчил и музикален продуцент в X Factor ще се присъедини към Хилда Казасян и Фънки. Зуека и Рачков се оказаха в несвяст след поднесената новина от самия Магърдич Халваджиян.
 
Зрителите ще видят първите преобразявания на новите участници в понеделник, 7 март, от 20.00 ч. по Нова. Какви умения ще покажат артистите? Кой ще оглави класацията на изпълненията в първия лайв? 

Не пропускайте „Като две капки вода” в понеделник от 20.00 ч. по Нова. 

За актуални новини следете страницата във Facebook, a най-колоритните изпълнения на участниците от всички сезони на „Като две капки вода” можете да гледате в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.