Не пропускайте първия лайв на „Като две капки вода” в момента по Нова

„Тази вечер ще бъде горещо на сцената на „Като две капки вода”. Ще видите невероятни изпълнения и страхотно шоу", разкриха водещите на шоуто за преобразявания Зуека и Рачков, броени минути преди началото на първия лайв от четвъртия сезон в момента по Нова.

Звездите от „Като две капки вода” цял ден са в трескава подготовка. „Чувствам се готова”, заяви в „Здравей, България” певицата Прея, която е сред осемте участници в шоуто за звездни преобразявания. Тя ще се преобрази като Джеймс Браун, за да изпълни песента Living in America.   

„Милица и Етиен са страхотни, помагат ни страшно много. Гримът ни започва още следобед – така че след малко се отправям натам”, пошегува се Прея, която няма търпение да излезе на сцената. 

„С помощта на менторите ще имаме достатъчно добра представа как участниците се справят с щрихите на един образ. Това ще е ценно по отношение на актьорската игра”, разказа Дони от журито на шоуто, който обърна внимание и на първия дует в шоуто – Жоро Низамов и Светльо Христов. „Тази вечер те ще бъдат братя Аргирови, но не е изключено освен дует да получат и един образ, който двамата да трябва да изиграят”, допълни Дони. Той подчерта, че от бутона на късмета могат да се очакват всевъзможни изненади.   

По време на първия лайв Калин Врачански ще направи първа крачка в тежката музика с образа на вокалиста на германската банда Rammstein. Преслава ще загърби поп фолк сцената, за да влезе в обувките на Фреди Меркюри, а „господарят на ефира” Герасим Георгиев - Геро ще работи върху тембъра на Любо Киров. Орлин Павлов ще влезе в образа на рапъра Дрейк. На сцената ще се появи и Джъстийн Бийбър с едно от последните си парчета – хитовият изпълнител ще бъде първото предизвикателство за Поли Генова. След като положи обещаващо начало с главна роля в хитов тийн сериал, Джулия Бочева ще покаже нови умения в актьорската игра с образа на Лили Иванова. 

Какви умения ще покажат звездите и кой ще оглави класацията на изпълненията в първия лайв? Не пропускайте „Като две капки вода” тази вечер от 20.00 ч. по Нова. 

За актуални новини следете страницата във Facebook, a най-колоритните изпълнения на участниците от всички сезони на „Като две капки вода” можете да гледате в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.