Прея е победителят в първия лайв концерт на „Като две капки вода“ по Нова

„Тази сцена е точно за теб!“, възкликна Хилда за изпълнението на Прея, която се превърна в краля на фънка Джеймс Браун и завоюва първото място за вечерта.

С оригинален актьорски подход Геро влезе в образа на Любо Киров в присъствието на самия певец. „За мен е идеален. Мисля да не ходя на следващия си концерт, а да пусна Геро“, бяха думите на хитовият изпълнител, който се поклони пред изпълнението на актьора. 

Орлин Павлов получи бурни аплодисменти от публиката и хитмейкърът Криско за образа на световноизвестния рапър Дрейк. Калин Врачански спечели журито с Living in America на Rammstein, която го превърна в безкомпромисния вокал на култовата немска банда. „Ти успя да се слееш с този образ“, заяви Дони, който шеговито добави, че приспива дъщеря си с песни на групата.   

Съблазнена от куп красавици се оказа Поли Генова в образа на Джъстийн Бийбър. С помощта на танцьорите от Funky Monkeys изпълнителката представи взривяваща хореография, допълнена от качествено вокално и сценично присъствие. Противоречия между Хилда Казасян и Фънки предизвика преобразяването на Преслава, но и двамата съдии се обединиха около сполучливата имитация на гласа на Фреди Меркюри.

За първи път дуетът на братя Аргирови се превърна в цяла музикална фамилия с участието на водещите, Дони и Фънки, които се присъединха към имитаторите на „Как си ти“. Главни действащи лица сред шестзнаците бяха Жоро Низамов и Светльо Христов, които изпълниха първата си задача като тандем.

Специален гост в шоуто беше миналогодишният победител в „Като две капки вода“ – Ненчо Балабанов. Успешният имитатор влезе в кожата на Стиви Уондър с песен, която вдигна звезди на крака.

Не пропускайте „Като две капки вода” и следващия понеделник, 14 март, от 20.00 ч. по Нова.

За актуални новини следете страницата във Facebook, a най-колоритните изпълнения на участниците от всички сезони на „Като две капки вода” можете да гледате в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.