Коментарът беше по отношение на думи на премиера по негов адрес

"Това са само малка част от лъжите, които премиерът си позволи в това интервю - за първи път и между другото, вече коментирах, че Бойко, който лъже, не е Бойко, който познаваме. Премиерът Борисов умееше добре да манипулира публиката, без да изрича преки лъжи", заяви в кулоарите на НС съпредседателят на РБ Радан Кънев по отношение на изречени реплики от министър-председателя по негов адрес, информира БГНЕС.

 

„Това беше основното му политическо умение, а неговата загуба лишава България от силен политически лидер - за добро или лошо. С г-н Лозан Панов се запознах онзи ден на прием в американското посолство, по случай пристигането на новия посланик, не го бях виждал преди това дори в съдебната зала. Г-н Топалов продължавам да не познавам лично, въпреки че съм се явявал по дела в зала при него”, добави Кънев.

 

"Не съм запознат с мотивите на КС, но съм изключително разтревожен. Основната промяна в България е тази в здравеопазването и ако тя бъде прекършена, всичките ни усилия изглеждат безполезни, е неговото мнение", заяви Радан Кънев във връзка с решението на КС да отхвърли съществени текстове от здравната реформа, предложена от министъра на здравеопазването Петър Москов. 

 

Коментара на Москов по темата вижте тук.