Това бе второто представление на фантастичните артисти след гастрола им в София

Видео/Снимки: БГНЕС

 

Извънземното шоу UFO, с което световноизвестната трупа Большой Московский цирк гостува за първи път в България, буквално взриви зала „Булстрад Арена“ в Русе. Това бе второто представление на фантастичните артисти след гастрола им в София и се оказа невероятен подарък за зрителите за празника 8 март.

 

Билетите бяха напълно разпродадени предварително и залата бе пълна. Няколко хиляди души от Русе, Разград, Шумен, Силистра, Велико Търново станаха свидетели на двучасовия спектакъл, в който сюжетът се въртеше около землянина, качил се на борда на извънземен кораб.

 

Публиката със затаен дъх следеше висшия пилотаж на цирковите артисти в областта на еквилибристиката, жонгльорството, акробатиката. Каскадите бяха изключително сложни и понякога на ръба на човешките възможности. Сред участниците в номерата бяха едни от най-високите жени в света – сестрите Людмила и Тамара Титченкови, параолимпиецът без крака Виктор Кочкин, който показа феноменални номера само на ръце, най–гъвкавият човек в Русия Алексей Кузмин и др.

 

Над 100 души излязоха на манежа, аплодирани накрая от станалите на крака зрители, на които организаторите на гастрола Degris Events обещаха, че в скоро време отново ще доведат световноизвестната трупа в България.