Джулия Бочева се вдъхнови с концерт на „Остава“ за втория лайв на „Като две капки вода“ – тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Парад на артисти, ефектен грим и костюми, световни хитове, изпълнени от български звезди – всичко това ще бъде част от втория концерт на „Като две капки вода” тази вечер от 20.00 ч. по Нова. Орлин Павлов ще влезе за първи път в образа на жена и то не коя да е, а самата Мадона. „Трудно ще бъде да вляза в образа на поп иконата и едновременно да танцувам и да пея”, коментира Орлин. Изпълнителят допълва, че за подготовката му е помогнал и нашумелият филм „Момичето от Дания”, чийто главен герой се превръща в жена.  

Колоритните Жоро Низамов и Светльо Христов на свой ред ще трябва да се претворят в екстравагантния дует на Бионсе и Лейди Гага. „Още когато чух задачата, разбрах, че няма да бъде никак лесно. На сцената трябва да струи истински сексапил освен всички останали елементи, които внасят тези изпълнителки”, разказва бившият ментор и настоящ участник, който има опит в разгадаването на персонажи.  

Джулия Бочева посети концерта на група „Остава” в съботната вечер за финално вдъхновение преди втория лайв на „Като две капки вода”. Актрисата и изпълнителка обясни, че е фен на групата и се надява да се справи успешно със специфичното звучене и меланхолията. 

Феновете ще имат уникалната възможност да срещнат своята любима звезда от шоуто в нетрадиционно амплоа. Всяка седмица един от участниците ще се маскира като Happy персонал в един от ресторантите на известната верига. Откриването на звездата носи покана за един от лайв концертите в „Като две капки вода”. 

Специален гост на вечерта ще бъде Роб Халфорд от Judas Priest. Коя звезда се крие зад този образ? Как ще се справят участниците с новите преобразявания? Не пропускайте „Като две капки вода” тази вечер от 20.00 ч. по Нова.

За актуални новини следете страницата във Facebook, a най-колоритните изпълнения на участниците от всички сезони на „Като две капки вода” можете да гледате в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.