Джулия Бочева изигра първия мъжки образ в кариерата си на сцената на шоуто

„Ти си гениален!“, бяха думите на Хилда Казасян към Калин Врачански минути преди да го прегърне и целуне на сцената на фона на стотиците аплодисменти. Талантливият актьор обра овациите, изправяйки на крака публика, жури и участници с образа на младия Емил Димитров. „Притеснявах се, когато разбрах каква песен ми се падна, но наистина се забавлявах, защото е много приповдигната“, разказа Калин, който върна часовника с  повече от 60 години, демонстрирайки ретро маниер и типичното за времето сценично присъствие. 

Сред гвоздеите на вечерта беше изпълнението на Орлин Павлов на едно от култовите парчета на Мадона. „Нямаше секунда, в която да не си мисля, че си Мадона. Беше непоклатим“, категорично беше единодушното жури, което изрази всеобщата екзалтация от появата на певеца като поп икона. 

Истинска латино фиеста се развихри в появата на огнената Шакира, представена от Прея и Gipsy Kings, оглавявани от Геро. Джулия Бочева изигра първата мъжка роля в кариерата си именно на сцената на „Като две капки вода“, преобразявайки се в Свилен от „Остава“. „Пя по-добре от самия Свилен. Радвам се, че не пропусна и характерното нервно трептене в крака“, пошегува се Дони в присъствието на Свилен, който беше специален гост в залата.

Преслава се превърна в барбадоската красавица Риана, като за пореден път създаде вододел между Фънки и останалите членове на журито.  Жоро Низамов и Светльо се превърнаха в най-забавните Лейди Гага и Бионсе. Поли Генова пресъздаде заряда на фамилията Джексън, улавяйки енергията, танца и фънк звученето, които донесоха похвали от критичния Фънки.

Не пропускайте третия лайв на „Като две капки вода” следващия понеделник от 20.00 ч. по Нова.

 За актуални новини следете страницата във Facebook, a най-колоритните изпълнения на участниците от всички сезони на „Като две капки вода” можете да гледате в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.